Jeg er ordblind

Det at være ung og ordblind kan indimellem være en udfordring. Det er vigtigt at forstå, at ordblindhed er noget som ikke bare forsvinder. På denne side vil du kunne finde forskellige videoer, som omhandler ordblindhed. Du kan blandt andet høre mere om det at være “offer og aktør” og hvordan hjernen fungerer på en person med ordblindhed.

NYTTIGE LINKS & MEDIER

Ordblindeforeningen har fået produceret en podcastserie til forældre med ordblinde børn i folkeskolen. Podcast serien svarer på de typiske spørgsmål, som foreningen hører fra forældre. Det er spørgsmål om alt lige fra ordblindetesten til ekstraundervisning.

Lyt til ordblindeforeningens podcast – Mit barn er ordblind

 

I samarbejde med journalist, Niels Svanborg, har Wizkids skabt podcastserien “Dysleksivenlig skole”. I hvert program er der nye gæster, der, sammen med Line Leth Jørgensen og Niels Svanborg, dykker ned i forskellige dysleksivenlige emner.

Dysleksivenlig Skole

 

Tabu på P3. Chris Bjerknæs, digital konsulent i Dansk Folkeparti og tidligere formand i Dansk Folkepartis Ungdom, fortæller om livet som ordblind i politik, og hvordan det stadig påvirker ham, når folk påpeger hans stavefejl

Ordblindhed: hniakdap elelr brae dvnokesab?

 

Forældrerådgivningen Forældrerådgivningen rådgiver pr. telefon eller mail og indeholder også en videnbank med masser af artikler om forskellige problemstillinger.

https://www.foraeldreraadgivningen.dk/

Jeg er ordblind er en podcast, der omhandler ordblindhed. Holdet bag podcasten er ordblinde.

http://jegerordblind.dk/